21/9/14

Ζηλεια μου !!!



Το να σας γραψω ενα ακομη δακρυβρεχτο κειμενο για το ποσο ασχημο timing εχω στη ζωη μου και συγκεκριμενα στις σχεσεις μου με τους αλλους ανθρωπους θα ηταν το πιο ευκολο.Ειχα βρει και τι τραγουδι θα παρεθετα στο συγκεκριμενο κειμενο."Το αστερι μου" της Μποφιλιου.Πηγα και στη συναυλια της.Αλλα οχι.Αν ξεκινουσα παλι να κλαιγομαι δεν θα ειχα κανει καμια απολυτως προοδο στη ζωη μου.Γι'αυτο λοιπον θα το διακωμοδισουμε λιγο το θεμα.Εγω ειμαι ο ανθρωπος που εκεινους που με θελουν τους απορριπτω και εκεινους που με "διωχνουν" τους ερωτευομαι.Ανωμαλια!!!Μην το ψαχνετε.Το timing μου ειναι τοσο ασχημο που αν δεν με ξεχασει καποιος και δεν προχωρησει στη ζωη του,εγω δεν ενδιαφερομαι.Τρελα σας λεω!!!Τρελα με κορδελα.Και με πιανει και η ζηλεια μου.Εκει ειναι το ωραιο."Ζηλεια μου,ζηλεια μου,σαν την αγαπη εισαι τοσο δυνατη" που λεει και η Χαρουλα.Ετσι ακριβως.Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν ζηλευω ακομα πολυ.Θα μου πειτε υπαρχει πολυ και λιγο στη ζηλεια ? Τελοσπαντων,ακομη ειναι σε επιπεδα που το ελεγχουμε.Αλλα οσο να'ναι μια μελαγχολια με πιανει οταν σκεφτομαι και ακομη χειροτερα οταν φανταζομαι.Αλλα να μου πεις αφου μονη σου το(ν) οδηγησες εκει τι ζητας τωρα.Για πειτε μου κι εσεις ,τι ζηταω τωρα ?Μηπως ειναι καποια αντιδραση απλη,οτι δηλαδη χανω καποιον ή μηπως ειναι θου κυριε αγαπη ???

Υ.Γ. : ΚΑΘΕ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΧΤΗ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως έχει να κάνει με εσένα. Και όχι με αυτόν. Απο προσωπική εμπερία κατέληξα πως απλά συνηθίζουμε να μας ''κυνηγάει'' κάποιος, να μας θέλει, να μας εκφράζει τα συναισθήματά του και έτσι ικανοποείται η ανασφάλεια και ο εγωισμός που κρύβουμε μέσα μας. Και όταν αυτός ο κάποιος τα παρατήσει και αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του εμάς κάπως μας κακοφαίνεται. Η ανασφάλεια βγαίνει ξανα στο προσκήνιο. Με λίγα λόγια, ίσως η ζήλεια να μην προκαλείται απο συναισήματα που τρέφεις γι' αυτόν, ίσως έχει να κάνει με εσένα...
Φιλιά πολλά, ελπίζω να βρεις την άκρη. : )

kalliopi είπε...

@ kit-kat σ'ευχαριστω πολυ που διαβασες το κειμενο μου και ακομη περισσοτερο που μπηκες στον κοπο να σχολιασεις.Κι εγω το'χω σκεφτει αυτο που λες.Ισως τελικα να ειναι αυτο ακριβως !!!

Unknown είπε...

Ουκ ολίγες φορές έχει τύχει σε εμένα. Με θέλαμε πολλοί αλλά εγώ κανέναν κ όταν ήθελα κάποιον αυτός ήθελε άλλη. Κάποιες φορές έκανα κ σχέση με άτομα π δεν ήθελα ( δε κρατούσε πολύ μη νομίζεις) γιατί φοβήθηκα ότι θα μείνω μόνη. Ώσπου είπα " δε γάμ..ται" άμα μείνω μόνη έμεινα μόνη κ τελικά ήρθε το καλό:) Όσο για τη ζήλια εγώ πρώτη φορά ζηλεύω σύντροφο κ καμία φορά δε το ελέγχω αλλά μετά το παίζω τρελή γιατί στην τελική εγώ ταλαιπωρούμαι. Μην αγχώνεσαι θα έρθουν όλα με τη σειρά τους.

kalliopi είπε...

@ Hellas GR s'euxaristw gia to sxolio sou,exeis dikio oti den prepei na agxwnomai alla einai apo ti mia pou den kserw ti thelw kai apo tin alli oti skeftomai oti pali tha meinw mpoukala :p