9/4/11

Πεντε τυποι ανδρων σε συναρτηση με την ντουλαπα μας

  • Ο αντρας "μπεζ καπαρντινακι ".Διαχρονικη αξια ανα τους αιωνες.Δηλαδη ειναι ο τυπος που θα ειναι παντα εκει οσα χρονια κι αν περασουν μονο που ειναι για μεσαιες καταστασεις.Φοριεται μονο φθινόπωρο και ανοιξη.Δεν αντεχει δυνατους  "καιρους" οπως ο χειμωνας .
  • Ο αντρας "λευκο μπλουζακι".Ειναι το "must have" στην ντουλαπα καθε γυναικας.Συνδιαζεται με το οτιδηποτε.Μονο επειδη ειναι τοσο βολικο,το ιδιο μπλουζακι με 'σενα το εχει και ο μισος πληθυσμος.
  • Ο αντρας φλουο κιτρινο παντελονι-σωληνας.Πολυ δυσκολο να το φορεσεις και αλλο τοσο δυσκολο να το συνδιασεις σωστα.Αν ομως τα καταφερεις εχεις ενα αξιοζηλευτο αποτελεσμα ; ) .
  • Ο αντρας τσαντα Mulberry. Ιδρωνεις -κυριολεκτικα- για να την αποκτησεις.Μολις τα καταφερεις εχεις την ικανοποιηση η οποια ενισχυεται απο τα ζηλοφθονα βλεμματα που εισπρατεις γιατι πολλες θα ηθελαν να "την" ειχαν.Καποια στιγμη ομως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια απλη τσαντα με ακριβο ονομα που δεν εχει ουσιαστικη αξια.
  • O αντρας μαργαριταρενιο σκουλαρικι.Παντα καπου χανεται μεσα στην "ντουλαπα" μας.Μια "το" βρισκεις πισω απο τις τσαντες,μια κατω απο τα πιτζαμακια,μια κατω απο τα μπλουζακια.Τι πραγμα ειναι αυτο,ουτε στο lost ετσι.Ασε και το αλλο ποτε δεν "το" βρισκεις οταν εχεις αναγκη.Επομενως σκεψου το καλυτερα πριν "αγορασεις" το συγκεκριμενο ζευγαρι σκουλαρικια -ή μαθε να τα φυλας καλυτερα-. 
                                                          Υ.Γ.: Ο,τι κι αν μας τυχει καλη επιτυχια ; )