24/7/10

κωδικος αποτριχωση

Καλοκαιρακι ειναι, κι οπως καθε τετοια εποχη φοραμε κοντα σορτσακια, φορεματακια, μαγιο και αλλα χιλια δυο παρομοια πραγματα. Τοτε ακριβως ειναι που διαπιστωνουμε οτι χρειαζομαστε ΑπΟτΡιΧωΣη . Και ελατε τωρα παραδεχτειτε το ολες λιγο πολυ χρειαζομαστε. Λοιπον, το ξυραφακι ειναι μια πολυ ευκολη και βολικη λυση , ελα ομως που διαρκει μονο δυο μερες -και πολυ λεω- οποτε σας προτεινω τη χαλαουα. Ενταξει δεν λεω ποναει αλλα ειναι θεμα συνηθειας. Εγω ειμαι 16 χρονων και μεχρι στιγμης πρεπει να εχω κανει πανω απο 20 φορες. Το σημαντικοτερο που θα σας δελεασει να ξεχασετε τον πονο και να το δοκιμασετε ειναι οτι διαρκει απο δυο βδομαδες μεχρι ενα μηνα. Καθολου ασχημα ειδικα αν θελετε να πατε διακοπες για πολυ καιρο. Φυσικα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορειτε να κανετε οπως ειναι η κλωστη. Τωρα θα μου πειτε πως γινεται αυτο. Πολυ απλα παιρνετε μια κλωστη, δενετε τις δυο ακρες και στη συνεχεια τη στριφογυριζετε πολλες φορες στο κεντρο. Ετσι πιανετε με το κεντρο τις κλωστης τις τριχουλες τις τραβατε και τελος. Βεβαια υπαρχει και ενας ακομη τροπος για οσες ειναι ανω των 15 μονο, το λεϊζερ. Μην φανταστειτε οτι δεν ξαναβγαινουν μετα. Μπορουν ομως να εξαφανιστουν μετα απο αρκετες εφαρμογες με λεϊζερ. Οκ δεν λεω ποναει γιατι ειναι ενα ελεγχομενο εγκαυμα, ομως μετα ειναι πολυ ωραιο !!!

ερωτας.......

Οσο κι αν γκρινιαζουμε δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να ειναι κανεις ερωτευμενος. Και ξερετε γιατι ; Μα πολυ απλα μας κανει να πεταμε στον ουρανο.  Βεβαια θα μου πειτε οτι ειναι σαν αεροπλανο διχως καυσιμα για αλλαγη. Σε ανεβαζει στον ουρανο και μετα σε ριχνει σαν αστρο - που λεει κι ο Μιχαλης -στο κενο και συντριβεσαι και πονας και υποσχεσαι οτι δεν θα αφησεις ποτε να σου ξανασυμβει. Ομως δεν το ελεγχεις και παντα ξεφευγει απο τον ελεγχο σου και δεν μπορεις ποτε να καθορισεις ποσο πολυ θα ερωτευτεις καποιον και ποιος θα ειναι αυτος. Γιατι υπαρχουν οι στιγμες που ερωτευεσαι καποιο ατομο τελειως λανθασμενα, που δεν υπαρχει λογικη δεν υπαρχει εξηγηση γιατι αυτον κι οχι καποιον αλλο. Υπαρχουν ομως και τα θετικα, μαθαινεις τον εαυτο σου, μαθαινεις τα ορια σου και διαπιστωνεις οτι αν και λες οτι χωρις εκεινον εγω δεν ζω ,τελικα τα καταφερνεις,επιβιωνεις και ερωτευεσαι ξανα. Τοτε ειναι που μαθαινεις ποτε αγαπας καποιον πραγματικα και ποτε προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο για ανεξηγητους λογους. Γιατι αυτος που αγαπας πραγματικα και απολυτα ειναι εκεινος που θα ευχεσαι να μπορουσες μονο να τον δεις, να δεις τα ματια του, να ακουσεις τη φωνη του, να τον νιωσεις στο χωρο. Ειναι εκεινος ο ανθρωπος που για χαρη του καθε βραδυ θα κοιτας το φεγγαρι και θα ευχεσαι αυτη τη στιγμη να το κοιταει κι εκεινος. Διοτι αν ενωσεις τις νοητες γραμμες που σχεδιαζονται απο τα ματια σας μεχρι το φεγγαρι θα διαπιστωσεις οτι κοιτατε ο ενας τον αλλο και θα ευχεσαι να σε σκεφτεται, να σ'αγαπαει και να του λειπεις. Βεβαια αυτη ειναι μια ακρως εγωιστικη σταση οπως ειναι η δικη μου. Το σωστο θα ηταν απλα να ευχεσαι να ειναι καλα,να περναει ομορφα να ειναι χαρουμενος. Ομως ποιος ξερει τι ειναι το σωστο και τι το λαθος εδω. Κανεις.

21/7/10

Hipster Fashion

  Εδω και μια εβδομαδα , βρισκω σε δεκαδες περιοδικα τον ορο "hipster". Τι σημαινει ομως ακομα δεν ειμαι σιγουρη πως μπορω να πω με σιγουρια. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να σας γραψω την ερμηνεια που δινουν τα περιοδικα. Λοιπον φιλες και φιλοι το Hipster προερχεται απο τη λεξη hip και εμφανιστηκε στις παρεες των σκλαβων που επαιζαν τζαζ. Αλλοι λενε οτι ειναι ορολογια χρηστων του οπιου οι οποιοι ξαπλωναν στο πλαϊ και αποκτουσαν ενα σημαδι που τους χαρακτηριζε. Μετα απο καποιες δεκαετιες η λεξη αρχισε να σημαινει " αυτος που ειναι γνωστης της επικαιροτητας ". Σημερα σημαινει trendy, fashionable, γνωστης των τασεων. Χαρακτηριστικο του -απλο-  Δ Ε Ν    Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Ε Ι   Τ Ι Σ     Τ Α Σ Ε Ι Σ  ,  Τ Ι Σ    Δ Ι Α Μ Ο Ρ Φ Ω Ν Ε Ι  !!!!  Οποτε κι εγω απο σημερα αποφασισα να γινω hipster. Τι κι αν κανεις της ηλικιας μου δεν φοραει μαργαριταρενιο κολιε της δεκαετιας του '80 ??? Εγω θα βαλω, αλλωστε ειναι vintage   ; D