11/8/10

Be a boho queen

 I wrote this text in greek because it is the only way to read it and understand it!
Το στυλ που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο εναλλακτικά ως boho glamour, boho chic, bohemian style,θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί "φόρεσα ότι βρήκα και βγήκα". Τα μακριά φορέματα, οι γήινοι χρωματισμοί, ρομαντικά αξεσουάρ που είναι στολισμένα με λουλούδια, κρόσσια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς χαρακτηρίζουν το bohemian look που παραμένει στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια!

Stars οι οποίες καθιέρωσαν το bohemian style είναι  η Kate Moss ,η Mary-Kate και Ashley Olsen, η Sienna Miller και η Lindsay Lohan.
 Πώς θα το πετύχεις :

  1.Ξέχνα τα φορέματα σε αυστηρή γραμμή και επέλεξε τουνίκ, μακριά αέρινα φορέματα με κεντήματα, σχέδια και πολύ χρώμα!

2. Φόρα αξεσουάρ που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν σε γήινα χρώματα όπως καφέ, μπεζ! Διάλεξε βραχιόλια, μεγάλες ζώνες, καπέλα, μπαντάνες, κολιέ και ότι άλλο σου φτιάχνει τη διάθεση : D


3.Γιλέκα, ζακετάκια, ζακέτες έχουν την τιμητική τους! Μέχρι πρότινος άκουγες γιλέκο και σκεφτόσουν τις σερβιτόρες; Μέγα σφάλμα! Τώρα το γιλέκο σε μεταμορφώνει σε νέο-boho queen!

4.Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν ατημέλητο κότσο και τις φίλες σου να βράζουν στους 200 βαθμούς προσπαθώντας να ισιώσουν μέχρι και την τελευταία τούφα στο κομμωτήριο!

5. Οπότε βάλε ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα και βγες εξω για να εντυπωσιάσεις !

                                                                Boho chic? Trash

Δεν υπάρχουν σχόλια: